dinsdag 17 december 2013

Feest!


Vanavond weer zo’n bijeenkomst waar je zin in hebt, maar die vooraf voor de nodige zenuwen en twijfels zorgt.Een avond met nieuwe mensen, naast een paar bekenden. Een avond waarop je een goede indruk wilt maken, maar bang bent blunder na flater te produceren. Een avond waarop zelfgebakken koekjes worden gepresenteerd. Waarvan je bang bent dat ze niet lekker zijn en dat je alles weer mee naar huis mag nemen.
Wie zijn die mensen? Medestudenten van de avondschool, voor één avond 4 jaargangen bij elkaar.
Wat is het voor avond? Een gezellige avond, wat eten, wat drinken, wat cultuur en hopelijk veel lachen. De laatste cursusavond voor de kerstvakantie.
Wat heb je te verliezen? Niet veel, hooguit dat niemand meer iets wil eten wat je zelf gebakken hebt. Voor de cursus zelf zijn helemaal geen etenswaren nodig, dus dat is geen probleem. En volgend jaar doe je dan gewoon iets cultureels, zonder ovenwanten.
De koekjes liggen af te koelen. Vanavond fiets je met volle koektrommel en vol goede moed naar school. Waar heel veel hapjes en drankjes staan te wachten. Die paar koekjes, van welke kwaliteit ook, vallen waarschijnlijk niet eens op.
En trek je feestjurk aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten